CraftCMS vs. WordPress (en waarom wij voor Craft gaan)

WordPress vs. CraftCMS

Het kiezen van het juiste content management system kan lastig zijn maar het is essentieel voor de online activiteiten van jouw onderneming. Het meest voor de hand liggende is voor de meest populaire oplossing te gaan. Maar is dat altijd het beste…

Geef maar toe, was je op zoek naar, WordPress…? Geen nood het gebeurt de beste!

CraftCMS is relatief nieuw, maar laat je daardoor niet afschrikken. Het is een infinitief platform dat waarmee je alle kanten op kan. De layout kan volledig op maat gemaakt worden naar de wensen van de opdrachtgever.

Gebruikersgemak

Het beheer paneel van CraftCMS is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk opgebouwd. Als gebruiker creëer je in een handomdraai conversie verhogende landingspages opgebouwd uit flexibele blokken.

SEO

En hoe zit het met SEO? Als je ooit WordPress hebt gebruikt heb je vast de Yoast SEO plugin. Een uitgebreide plugin welke de basis vormt voor de vindbaarheid van je website.

Maar wacht, in CraftCMS heb je een dashboard dat in één opslag inzicht geeft in de vindbaarheid van je website. Beter nog, het systeem geeft handige tips om de vindbaarheid te verbeteren.